21.2.2007

Pieni julkaisu tulossa. Nettilevy-yhtiö julkaisee Iris DeeJayn ja minun tekemäni Falling-biisin. Julkaisuaikataulu on seuraavanlainen:

Beatport.com, 22.3.2007
Juno.co.uk, 25.3. 2007

Täytynee maaliskuussa laittaa vielä lisää infoa.

Samplen voi käydä kuuntelemassa Iris DJ:n sivulla.

Opettelen parhaillaan Cubase SX:n käyttöä. Tein sillä jopa yhden biisipätkän. Voi olla että muinainen CakeWalk siirtyy historiaan, vihdoin. :)


9.2.2007

Hurja inspiraatio. Olen fyysisesti kulahtaneessa kunnossa, kun ei ole nälkä eikä malttaisi nukkua. Mutta, musiikkia syntyy! Tein uuden biisin Aaltoihin, joka on Mikseri.netissä.

MySpace.com on tuonut uusia yhteistyöjuttuja. Teen yhteistyötä seuraavien artistien kanssa:

Antiklimax
Iris DJ

Antikimax julkaisee vuoden 2007 aikana oman elektronista musiikkia sisältävän albuminsa. Kyseisellä albumilla tullaan kuulemaan myös Air-remix. Kustantaja on Musea Records.

Yhteistöiden vuoksi tempaisin Mikseri.nettiin uuden projektin, jonka nimi on Maria Opale. Linkistä löytyy Iris Dee Jayn tekemä, omaani paljon parempi remix kappaleesta Falling.

Lisäksi on ollut ilo käydä lauleskelemassa Adamantium-studioilla. Studio on tuttu mm. Star Wreck-elokuvan musiikeista.

Tämä kaikki on tuonut lisää musiikki-innostusta kun saa tehdä yhteistyötä musiikin saralla myös netin ulkopuolella, oikeassa elämässä. Olen itseasiassa todella intoutunut ajatuksesta, että voisi tehdä musiikkiaan laadukkaammin ja musiikissa olisi myös muita muusikkoja. Olen tehnyt yksin musiikkia niin kauan, että taisin kyllästyä siihen.

Viime syksynä oli ilo tehdä musiikkia yhdessä Harhakuvitelman kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi Yhdessä yksin-projekti. Pidän kovasti Harhakuvitelman musiikin aitoudesta ja toivon että joskus tulevaisuudessa syntyisi lisää yhteistä musiikkia.

Nyt on pakko mennä nukkumaan, mutta toisaalta...tietokone on auki ja syntikka... ;-)--

7.2.2006. Olen iloinen, että omakustannetta on mennyt kaupaksi, on aivan uusi motivaatio tehdä musiikkia.